Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două milioane de persoane au tranzitat frontiera româno-ucraineană în primele 11 luni ale lui 2017

captura Youtube
droguri politia de frontiera

Aproximativ două milioane de persoane au tranzitat frontiera româno-ucraineană în primele 11 luni ale acestui an prin zona de responsabilitate a structurilor poliţiei de frontieră din judeţ, a declarat într-o conferinţă de presă, marţi, şeful Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, comisar-şef Cezar Călin Ciorteanu, conform Agerpres.

Potrivit unui raport prezentat de şeful STPF Suceava, 1.942.290 persoane au trecut prin Vama Siret iar 19.123, prin Vama Vicşani. În aceeaşi perioadă, potrivit sursei, au mai tranzitat frontiera româno-ucraineană 690.068 maşini, dintre care 687.374 prin punctul de trecere de la Siret.

Totodată, Ciorteanu a arătat că poliţiştii de frontieră suceveni au întocmit 321 dosare penale sub aspectul săvârşirii a 459 infracţiuni de către 151 persoane şi au fost constatate 92 de contravenţii, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 59.450 lei. Valoarea totală a bunurilor confiscate în primele 11 luni ale acestui an este de aproximativ 10,8 milioane de lei.

STPF Suceava are în componenţă sectoarele Suceava, Siret, Vicovu de Sus, Brodina şi Izvoarele Sucevei şi are ca zonă de competenţă frontiera de stat cu Ucraina, cu o dezvoltare de 111,115 kilometri, dintre care 87,168 kilometri uscat şi 23,947 kilometri apă. Poliţia de frontieră are competenţă pe o distanţă de 30 de kilometri de la frontiera de stat către interiorul ţării şi pe întreg teritoriul ţării în cooperare cu celelalte structuri de ordine şi siguranţă publică ale statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.