Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au fost grav rănite în urma unui accident pe DN 54, în Olt

smurd.ro
ambulanta smurd

Un bărbat şi o femeie care se deplasau într-o căruţă, pe DN54, în localitatea Vişina, au fost grav răniţi după ce între atelajul lor şi un autoturism a avut loc un accident rutier, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier pe DN54 Caracal - Corabia, în zona în care a avut loc accidentul, este oprit pentru câteva zeci de minute.

Autoturismul implicat în accident era condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar în atelajul hipo se aflau un bărbat şi o femeie, mamă şi fiu. Cele două persoane din căruţă au fost rănite şi au fost transportate la spital.

"În această seară, în jurul orei 18:40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Naţional 54, în afara localităţii Vişina. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Olt şi ai Poliţiei Oraşului Corabia. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani şi un atelaj hipo, în care se aflau 2 persoane, un bărbat şi o femeie. În urma coliziunii, cele două persoane din atelajul hipo au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.