Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au fost rănite într-un accident cu patru maşini în Hunedoara, pe DN76 Brad-Deva

romaniatv.net
accident DN76

Un bărbat de 40 de ani şi o tânără de 18 ani, ambii din localitatea Crişcior, au fost răniţi, miercuri după-amiază, într-un accident care a avut loc pe DN 76 Brad-Deva şi în care au fost implicate patru autoturisme, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Accidentul a avut loc în localitatea Vălişoara, într-o curbă deosebit de periculoasă, în care bărbatul de 40 de ani ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare. El a intrat pe contrasens şi a acroşat frontal un alt autoturism, condus de un şofer din judeţul Bihor. În urma tamponării au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul şi tânăra au coborât apoi din maşină pentru a verifica starea acesteia. Aflaţi pe carosabil, cei doi au fost surprinşi de un alt autoturism şi proiectaţi pe celălalt sens de mers într-o altă maşină, condusă de un cetăţean german, de 26 de ani, conform Agerpres.

"În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului în vârstă de 40 de ani şi a tinerei de 18 ani, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a precizat sursa citată.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.