Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane din județul Timiș au fost reţinute pentru trafic de migranţi. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră

migranti

Doi bărbaţi din judeţul Timiş au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi în trafic de poliţiştii de frontieră în timp ce transportau şase irakieni, pe tronsonul rutier Denta - Moraviţa - Gherman.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, marţi, AGERPRES, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale desfăşurate pe raza judeţului Timiş, pe comunicaţia Denta - Moraviţa - Gherman au fost depistate, luni, două autoturisme care circulau în regim de taxi, care nu au oprit la semnalul poliţiştilor de frontieră. S-a procedat la urmărirea celor două autoturisme, reuşindu-se blocarea acestora în trafic, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că în cele două autoturisme, conduse de doi cetăţeni români domiciliaţi în judeţul Timiş, erau şase cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că pasagerii sunt cetăţeni din Irak, trei bărbaţi, o femeie şi doi minori, cu vârste cuprinse între 16 şi 51 de ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei şase cetăţeni irakieni. Cei doi cetăţeni români sunt cercetaţi pentru infracţiunea de trafic de migranţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.