Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două scenarii pentru salariul minim brut. Guvernul României urmează să elaborare o analiză

Brasovul Tau
lege salarii cheltuieli

Reprezentanţii Guvernului, ai Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză şi cei ai Institutului Naţional de Statistică au avut joi o întâlnire pentru elaborarea analizei de impact privind salariul minim brut pe ţară, informează Agerpres.

Citește și: Codrin Ștefănescu îl atacă pe Florin Cîțu: 'Necesitā urgent ajutor de specialitate. Si de pastile'

Potrivit unei informări de presă publicate pe site-ul Secretariatului General Guvernului, în cadrul reuniunii s-au conturat două scenarii pentru creşterea salariului minim brut.

"Secretariatul General al Guvernului şi Cancelaria prim-ministrului vor coordona procesul de elaborare a unei analize de impact privind salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată. În cadrul reuniunii s-au conturat două scenarii pentru creşterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, care vor sta la baza elaborării unui proiect de hotărâre de Guvern ce va fi discutat cu partenerii sociali. Ulterior, Guvernul României va adopta această hotărâre", precizează sursa citată.

Reuniunea a fost organizată la Palatul Victoria, fiind condusă de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, şi de şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

La reuniune au fost prezenţi reprezentanţi ai Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, ai Institutului Naţional de Statistică, ai Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi ai Ministerului Finanţelor Publice.

O nouă reuniune pe tema salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată este programată să se desfăşoare la sfârşitul acestei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.