Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA că liberalii vor la guvernare

usl

Cea mai recentă dovadă vine de la Brăila. Filiala PNL Braila, prin vocea celor doi lideri locali, Catalin Boboc si Vasile Varga, a anuntat ca alesii locali liberali nu vor parasi majoritatile din Consiliul Local si Consiliul Judetean, realizate impreuna cu PSD, UNPR si PC. De asemenea, viceprimarul Alexandru Danaila si vicepresedintele CJ, Ovidiu Nechita, ambii membri PNL, nu isi vor da demisia din functii.

"Pentru noi lucrurile sunt foarte clare, foarte simple. Am discutat de mai multe ori. Avem niste oameni care ne reprezinta in administratie, viceprimarul si vicepresedintele CJ, si o fac de cativa ani, foarte bine. Nu am primit semnale sau reprosuri la adresa lor. Noi consideram ca acesti oameni pot sa continue foarte bine ceea ce au inceput. Asta este pozitia noastra oficiala", a declarat senatorul Catalin Boboc, presedintele PNL Braila.

Boboc a subliniat ca PNL Braila isi doreste "majoritati in orice configuratie", insa, conditionat, de ramanerea in functie a celor doi liberali, Danaila si Nechita: "Noi ne dorim majoritati in orice configuratie, insa oamenii nostri sa poata sa aiba un cuvant de spus, sa sustina niste proiecte. Configuratia celor doua consilii nu permite prea mari modificari. Nu renuntam la angajamentul nostru de a ne sustine oamenii".

Si deputatul Vasile Varga sustine continuarea parteneriatului cu PSD, la nivelul CLM si CJ, considerand ca impreuna cu PDL Braila nu se poate realiza o majoritate la nivelul celor doua consilii.

"In teritoriu, acolo unde se poate face o majoritate. Daca maine ar trebui sa facem o alianta la Consiliul Judetean cu PDL, PDL are trei consilieri, ca unul voteaza altfel, la CLM au doi. Oricum nu facem majoritate. Ce sa ii spun viceprimarului sau vicepresedintelui CJ? PSD nu vrea sa plecam pentru ca se lucreaza in inetresul comunitatii foarte bine", a mentionat Varga.

Catalin Boboc a mai adaugat ca principalul obiectiv al PNL este acela de a-si sustine oamenii si proiectele, iar pentru acest deziderat "trebuie gasite solutiile necesare".

sursa: infobraila.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.