Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA rupturii totale între Dragnea şi Grindeanu

captura TV
Dragnea Grindeanu

Apărută ca o speculaţie, în urmă cu o lună, ruptura dintre Dragnea şi Grindeanu este din ce în ce tot mai evidentă. Dovada cea mai clară în acest sens a apărut miercuri în Parlament.

În timp ce liderii şi parlamentarii PSD, alături de Dragnea şi Lia Olguţa Vasilescu, se aflau în plenul Camerei Deputaţilor pentru a susţine legea salarizării unitare, premierul Grindeanu se afla la un alt eveniment, tot în Palatul Parlamentului.

Grindeanu a participat, de la ora 10.00, la deschiderea Forumului Capitalului Românesc – ediția a doua, organizată de Intact Media Group la Palatul Parlamentului. Practic, în timp ce Dragnea vorbea de la tribuna Parlamentului, Grindeanu apărea la Antena 3 din aceeaşi clădire.

Gestul a fost recepţionat ca o sfidare pe faţă şi a fost taxat chiar de Dragnea în discursul de după votul din Camera Deputaţilor. "Este o problemă că ministrul de Finanţe nu a venit în Parlament să susţină această lege. Am puterea să-mi asum acest lucru. Îmi cer scuze. Este o problemă pe care o vom regla în interior. Era bine să fie şi premierul, pentru că este cea mai importantă lege din acest an", a declarat Dragnea.

La finalul şedinţei, Dragnea a afirmat că speră că neparticiparea lui Grindeanu la votul final să nu fie o dovadă a faptului că acesta nu-şi asumă legea. "Ar fi un lucru foarte grav", a declarat preşedintele PSD.

"M-aş fi bucurat ca astăzi să fie prezent tot Guvernul în Parlament, dar probabil au fost lucruri mai importante" , a declarat Liviu Dragnea pe holul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.