Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA Sorin Cîmpeanu și Florin Cîțu au votat PENTRU respingerea orelor de educație sexuală: Ce au declarat, ulterior, cei doi

Guvernul Romaniei
Florin Citu

Florin Cîțu și Sorin Cîmpeanu au multe în comun. Ambii sunt membri ai PNL, ambii sunt senatori și fac echipă și în guvern. Primul este șeful celui de-al doilea, iar Cîmpeanu și-a declarat susținerea față de superiorul său, anunțând că îl preferă pe el în detrimentul lui Ludovic Orban la șefia PNL.

Dar, cei doi mai au ceva în comun. În aceeași zi, marți, când se zice că ar fi trei ceasuri rele, au votat chiar împotriva a ceea ce urmau să declare. Pare ireal, dar este cât se poate de adevărat.

Marți după amiaza, în Senat a avut loc votul pentru cererea de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis care își dorește reintroducerea orelor de educație sexuală. Singurul partid care și-a manifestat, public și gălăgios, susținerea față de legea reîntoarsă la vot de președintele Iohannis a fost USR-PLUS. PNL a spus că nu este de acord cu solicitarea fostului său președinte și a promis că va vota împotrivă, ceea ce s-a și întâmplat.

Așadar, marți după amiaza, senatorul Florin Cîțu, alături de colegul Sorin Cîmpeanu, au votat telefonic, așa cum puteți vedea mai jos, pentru respingerea predării orelor de educație sexuală în școli.

Peste numai câteva ore, în jurul orei 21:00, Cîțu și Cîmpeanu s-au sucit. Cel mai vehement a fost Cîțu, care a spus, la TVR 1, că este deranjat de votul din Senat. Adică, de propriul vot. Apoi, Sorin Cîmpeanu a spus că orele de educație sexuală vor fi introduse peste propriul său vot, cu care, se pare, nu mai este de acord. Premierul supărat de cum a votat cu numai câteva ore înainte a anunțat și el că elevii vor face educație școlară, chiar dacă anterior nu era de acord.

.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.