Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dovezi șocante în laptopul chirurgului vedetelor: Întreținea raporturi sexuale de față cu copilul minor

Estetician acuzat de mutilare și corupere sexuală

Chirurgul estetician Samieh Hussein, cunoscut sub numele de "chirurgul vedetelor", a fost acuzat de mutilarea a zece paciente care au căutat să-și îmbunătățească silueta, dar au suferit în schimb grave prejudicii medicale. Investigațiile au început în luna ianuarie, după ce trei victime au făcut plângere. Medicul a fost sub supraveghere de atunci, iar procurorii au strâns noi dovezi. El este acuzat acum și de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

 

Pe parcursul anchetei, au ieșit la iveală și alte acuzații șocante.  Astfel, el este cercetat acum și pentru comiterea şi a altor infracţiuni, în cauză se fac acum verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Anchetatorii spun că există suspiciuni că doctorul ar fi întreținut raporturi sexuale cu soția lui în fața copilului lor minor. În laptopul acestuia au fost găsite mai multe înregistrări video obscene cu cei doi și copilul minor.

Poliţiştii din Constanţa au efectuat, ieri, 15 percheziţii într-un dosar în care medicul Samieh Hussein  este acuzat că a făcut intervenţii chirurgicale estetice în urma cărora zece persoane ar fi fost mutilate. Acuzaţiile sunt de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală, iar prejudiciul se ridică la aproape două milioane de euro.

Prejudiciul, estimat la aproape două milioane de euro

 

Se pare că medicul ar fi efectuat multiple operații estetice între 2020 și 2024, iar zece paciente ar fi fost afectate. Mircea Gherasim, avocatul uneia  dintre paciente a declarat că operația nu s-a desfășurat așa cum ar fi trebuit, iar pacienta i-a comunicat medicului și i-a trimis fotografii cu rezultatul nefavorabil. Cu toate acestea, medicul i-a spus să aștepte, promițând că se va vindeca, dar situația s-a înrăutățit. Operațiile erau efectuate la două clinici, una în București și alta în Constanța.

Inițial, medicul fusese reținut în luna ianuarie, în urma celor trei plângeri depuse. Judecătorii au decis că acesta poate fi cercetat sub control judiciar. Ulterior, a continuat să fie monitorizat de polițiști și procurori, ceea ce a dus la dezvăluirea altor acuzații.

Următoarele etape includ audieri la Constanța, iar procurorii vor decide dacă solicită arestarea preventivă a suspectului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.