Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dozele de vaccin au fost suplimentate la maratonul de la Ploiești: 1.800 de persoane au fost vaccinate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vaccin vaccinare

Un număr de 1.800 de persoane s-au vaccinat anti-COVID-19 în cadrul maratonului care a început vineri după-amiază pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, dozele de vaccin fiind suplimentate, arată Agerpres.

Potrivit datelor comunicate, sâmbătă, de Primăria Ploieşti, până la ora 15,00, au fost imunizate cu serul de la Pfizer 1.800 de persoane, dozele de vaccin fiind suplimentate cu 378 de bucăţi, urmând să mai fi aduse şi altele dacă va fi necesar.

Campania de vaccinare organizată sub motto-ul "Start către o viaţă normală" a început vineri, la ora 14,00 şi se derulează non-stop până duminică, ora 20,00.

Astfel, pe stadionul "Ilie Oană" funcţionează 6 fluxuri de vaccinare pe timpul zilei şi două fluxuri noaptea.

Maratonul Vaccinării va permite celor care doresc să se imunizeze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Intrarea la centrul de vaccinare de la stadionul "Ilie Oană" se face de pe strada Alexandru Vlahuţă, peluza I.

În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.

"În cadrul 'Maratonului Vaccinării' de la Ploieşti vor fi implicaţi, în desfăşurarea în condiţii sigure a procesului de vaccinare, 22 de medici, 22 de registratori şi 44 de asistenţi medicali. Totodată, în urma discuţiilor purtate de executivul municipiului Ploieşti cu dr. Simona Schnelbach (n.r. reprezentant al Colegiului Medicilor Prahova), s-a stabilit că, pentru susţinerea eficientă a acestei campanii de vaccinare, vor fi prezenţi, la centrul deschis pe stadionul 'Ilie Oană', şi 5 medici voluntari, precum şi studenţi voluntari din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti", a anunţat anterior Primăria Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.