Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr.Adina Alberts anunță `O NOUĂ TERAPIE PARE SĂ FIE UTILĂ ÎN LUPTA CU COVID19`

Facebook
plamani

Medicul Adina Alberts prezintă o nouă terapie care pare să dea rezultate în lupta cu noul tip de coronavirus SARS-CoV-2. În cadrul unei scurte expuneri pe pagina personală de Facebook, dr.Adina Alberts susține că ucigașul COVID-19 ar putea învins simplu și rapid schema dezvoltată de o echipă de medici de la reputatul spital „Mount Sinai” din New York va fi pusă în aplinare la scară mare.

Vezi și: Medicul Vasile Astărăstoae denunţă o mare EROARE în gestionarea pandemiei: 'S-a renunțat la o metodă științifică de fundamentare a planului de combatere'

”Abia acum începem să înțelegem ce înseamnă noul coronavirus!

Medicina este uimitoare și nu de puține ori am constatat acest lucru, în practica mea zilnică. Boala care a ucis 188.000 de oameni la nivel mondial, în mai puțin de patru luni, ar putea fi tratată simplu și rapid! Armele împotriva COVID-19 sunt în mâinile hematologilor, se pare, pentru că așa cum au remarcat doctorii din reputatul spital „Mount Sinai” din New York, noul coronavirus afectează, de fapt, sângele, iar insuficiența respiratorie este doar un simptom al acestui proces de tromboză declanșat de SARS-CoV-2.

Dr. Hooman Poor, directorul clinicii de pneumologie a Mount Sinai a observat și studiat acest fenomen. El a declarat că „medicii de pe întregul mapamond au raportat prezența trombozelor majore, a cheagurilor de sânge în zone diverse ale pacienților cu COVID-19”, plămân, membre inferioare, cord, creier. De asemenea în Italia s-au efectual multiple autopsii și s-au putut evidenția trombembolisme multiple cu diverse localizări.

Dr. Hooman și echipa sa vor continua să investigheze această constatatare medicală și vor introduce la scara larga, în schema de tratament a pacienților care suferă de COVID-19, ANTICOAGULANTELE. Cei care au primit deja tratamentul, și-au îmbunătățit starea generală într-un timp extrem de scurt, însă cercetătorii spun că încă nu au suficiente cazuri tratate astfel încât să spună că i-au dat de cap orbilei boli.

Însă, dacă tratamentul dă rezultatele scontate, nu va mai fi o atât de mare problemă în a aștepta apariția unui vaccin, nu-i așa?”, arată medicul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.