Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr.Adina Alberts anunță o situație critică în plină criză medicală: ESTE EPIDEMIE DE ABANDON. Bătrâni lăsați să se usuce de foame de proprii lor copii!

arhiva personala
Adina Alberts

Cunoscutul medic chirug, Adina Alberts, relatează pe pagina sa de Facebook o situația foarte gravă. Ea susține că în această perioadă de izolare socială impusă de autorități pentru a limita propagarea noului tip de coronavirus mulți bătrâni au fost abandonați chiar de cei cărora le-au dat viață, iar situația este disperată.

Prin asociația care îi poartă numele, dr.Adina Alberts, a lansat o acțiune de ajutorare a celor afectați de această ”Epidemie de abandon”:

”Mergând din casă în casă, la bătrânii care ne-au solicitat ajutorul pentru medicamente și mâncare, am văzut cu ochii mei cum acești oameni nu sunt doar abandonați de lume, nu sunt doar victime ale unui sistem care pur și simplu i-a ignorat, ci sunt victime ale unui proces nenatural, lipsit de compasiune și peste puterea mea de înțelegere. Foarte mulți bătrâni sunt abandonați de proprii lor copii!

ESTE EPIDEMIE DE ABANDON.

Bătrâni lăsați să se usuce de foame de proprii lor copii!

Asociatia Dr Adina Alberts are grijă de ei. Dacă stiți și dvs astfel de cazuri, vă rog să mi le semnalați la adresa de email adina.alberts.s1@gmail.com”, susține dr.Adina Alberts.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.