Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr.Adina Alberts: Mi-am pus clinica, experiența, echipa, în mod gratuit, la dispoziția oficialităților! Este momentul cel mai bun pentru a fi solidari!

Facebook
Adina Alberts

Criza generată de noul tip de coronavirus a născut reacții din cele mai variate. Mulți antreprenori, oameni de știință, sportivi, oameni de cultură și chiar oameni obișnuiți. Printre ei și Dr.Adina Alberts, cunoscută drept chirurgul estetician al vedetelor, de la clinica CareZone Medical, care și-a făcut un mott-o în viață în ași ajuta semenii.

Ea a anunțat încă de la începutul Crizei COVID-19 că își pune clinica la dispoziția autorităților pentru a identifica spații pe care să le poată folosi atât pentru tratarea persoanelor infectate, cât și pentru cazarea celor care trebuie să stea în carantină pentru o perioadă de două săptămâni.

Acum ea anunță pe pagina sa de Facebook că așteaptă vizita medicilor dela Direcția de Sănătate Publică București pentru a finaliza procedura și anunță că atât ea cât și echipa pe care o conduce sunt la dispoziția celor care au nevoie de expertiza lor în această perioadă:

”Dragii mei,

V-am obișnuit să fac și apoi să vă arăt ce rezultate au faptele mele.

Vreau să fiu parte a acestei lupte pe care o ducem împreună. Sănătatea noastră, viețile noastre sunt tot ce avem mai de preț.

Iată de ce mi-am pus clinica, experiența, echipa, în mod gratuit, la dispoziția oficialităților încă de la început. De asemenea, suntem pregătiți să oferim pro bono consiliere și consultanță atât autorităților și cadrelor medicale, cât și celor afectați de SARS-CoV-2. Celor care sunt în izolare sau în carantină. Este foarte greu să nu poți ieși zile întregi din casă.

Sunt nerăbdătoare ca vizita de săptămâna trecută a medicilor de la DSPMB să se concretizeze și să găzduim cadrele medicale care trebuie să se izoleze de familiile lor.

Știu că pot și vreau să fac mai mult decât voluntariatul la Crucea Roșie, mai mult decât susținerea vârstnicilor uitați de familii, mai mult decât tot ce știți că am făcut până acum.

Este momentul cel mai bun pentru a fi solidari, pentru a fi cooperanți, pentru a înțelege că numai împreună, respectând regulile, contribuind la efortul comun de combatere a COVID-19 vom reduce efectele, iar pierderile vor fi cât mai mici.

Rămân la dispoziția autorităților atât prin clinica mea, cât și prin experiența și echipa minunată pe care mi-am format-o.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.