Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, replică de ULTIM MOMENT pe desecretizarea protocoalelor DNA-SRI: 'Susţin FĂRĂ REZERVE...'

puterea.ro
dna sri

Liderul social democrat, Liviu Dragnea, a avut o reacţie de ultim moment, după ce premierul Viorica Dăncilă, dar şi ministrul Justiţiei, au cerut desecretizarea protocoalelor DNA-SRI. Preşedintele PSD spune că susţine fără rezerve demersul şi că este de părere că protocoalele cu pricina ar trebui făcute publice.

Citeşte şi: Înfrângere MAJORĂ pentru DNA, în războiul cu familia Băsescu: Motivare DEVASTATOARE a judecătorilor de la Curtea de Apel

"Eu susţin fără rezerve şi apelul public, pentru că mai mult de atât doamna premier nu poate face.  Susţin apelul public, l-am făcut şi eu anul trecut. Am înţeles că Ministrul Justiţiei va solicita desecretizarea acestor protocoale, în condiţiile în care au fost audieri la comisia SRI. Am aflat de la domnul Manda că şi comisia SRI va cere.(..) S-a vorbit că protocoalele au fost în urma unor decizii CSAT,ori am văuzut cu toţii că nu au aprobat astfel de protocoale şi nici nu s-a cerut. Interpretarea unor decizii CSAT nu ţine loc de lege.  (...) Eu nu văd motive pentru care aceste protocoale să nu fie făcute publice.", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă el consideră că aceste protocoale dintre DNA şi SRI ar mai produce efecte şi în prezent, liderul PSD a spus: "Din moment ce ele nu sunt desecretizate,nici nu a apărut informaţia care să ne spună că ele nu mai funcţionează."

Citeşte şi: ALERTĂ - Un nou VAL DE NINSORI loveşte România: Jumătate de ţară, sub COD GALBEN / HARTĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.