Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a bătut cu pumnul în masă. Mesaj tranșant pentru senatorii PSD

liviu dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat marti un avertisment dur pentru senatorii social-democrati care absenteaza de la lucrarile plenului, pozitia transanta a acestuia venind dupa ce coalitia nu a reusit sa treaca un proiect important al Guvernului din cauza mai multor zeci de absente.

Intrebat cum comenteaza lipsa majoritatii din Senat la mai multe proiecte guvernamentale, Dragnea a declarat: "Asta nu e un lucru bun, pentru ca nu a fost o mobilizare foarte buna. Am vorbit cu noul lider de la Senat si i-am spus ca nu asa trebuie gestionata activitatea in grupul nostr. Sper sa fie ultimul accident de acest gen", a declarat Liviu Dragnea

"Fiecare dintre noi de unde luam salariul trebuie sa mergem si la munca si dinciolo de asta e respectul fata de toti cei care ne-au trimis in Parlament. Colegii mei sa inteleaga ca Parlamentul nu este gluma si nici moft. Nu a fost nimeni obligat sa candideze", a mai spus liderul PSD.

Intrebat daca va tine cont de absente la intocmirea listelor de parlamentari, Dragnea a raspuns: "Este primul criteriu care va fi luat in calcul de toata conducerea partidului si de toate organizatiile judetene".

Citeste si: EXCLUSIV Senatul dă foc Coaliției

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.