Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a fost lovit de SĂRĂCIE după pandemie - Nu a plătit cei 300 de lei, taxă de timbru, în dosarul în care vrea 'DIZOLVAREA' PSD și PSD Teleorman

Inquam Photos / George Calin
liviu dragnea

Tribunalul București a amânat, joi, pentru luna iulie dezbaterile în dosarul civil în care Liviu Dragnea cere dizolvarea PSD și PSD Teleorman după ce judecătoarea a constatat lipsa plății taxei de timbru pentru acțiune.

Concret, după strigarea cauzei instanța a constatat că nu s-a plătit suma de 300 de lei cât ar reprezenta această taxă astfel că a stabilit că nu se poate trece mai departe cu judecarea cazului.

Citește și: Al doilea proces în care Dragnea vrea DIZOLVAREA PSD Teleorman îi aduce acestuia și PRIMA 'plimbare' la instanță după ridicarea stării de urgență

După ce a ascultat și poziția procurorului de ședință magistratul de la Tribunal a stabilit să acorde un termen mai generos pentru plata acestei taxe arătând inclusiv că Liviu  Dragnea ar putea apela și la alte căi precum cea a unei cereri de scutire de taxă sau chiar solicitarea ajutorului public.

”Petentul nu a plătit taxa judiciară de timbru de 300 de lei. Dacă nu poate plăti poate apela la ajutorul public judiciar”, a spus magistratul în sala de judecată.

Liviu Dragnea nu a fost prezent, asta după ce a transmis o cerere la dosar prin care solicita să nu fie adus la accest proces, și totodată nu a avut nici avocat care să îl reprezinte în fața instanței.

Astfel judecătoarea a stabilit reluarea procesului în 9 iulie dată pentru care vor fi citate și cele două formațiuni politice enunțate în acțiunea lui Dragnea

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.