Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a luat foc, după ce a fost chemat în Comisia de Apărare: 'Este o glumă politică. Dacă vrem ceva serios, facem o comisie specială'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea, președintele PSD, urmează să fie audiat săptămâna viitoare în Comisia de Apărare din Senat, în legătură cu acuzațiile pe care le-a formulat la adresa directorului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Anunțul a fost făcut de noul președinte al Comisiei, liberalul Marcel Vela.

„Ce am înțeles eu aseară este că a fost un vot politic la PNL, ca să fiu eu chemat la acea comisie din Senat. În schimb, a fost tot un vot ca să nu fie chemat Pahonțu. Este puțin ciudat și penibil să nu fie chemat la acea comisie subiectul discuției și alți oameni care au început să vorbească. După părerea mea, este o glumă politică. Dincolo de asta, subiectul SPP este foarte serios și apare din ce în ce mai grav. Foarte mulți oameni vor să vorbească. Merg la orice comisie parlamentară. Atât timp cât un om le cere ofițerilor să facă rapoarte informative într-un mod ilegal și să folosească informațiile nu știu pentru ce, eu nu pot să beneficiez. Acolo sunt oameni pe care îi respect, instituția în sine este foarte bună, dar atât timp cât este condusă de acest om...are niște practici care sunt nelegale. E o comisie în glumă. Dacă vrem ceva serios, facem o comisie specială”, a spus Dragnea marți , la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.