Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, intervenție decisivă în jocurile din PSD Prahova

psd-bucuresti

Cotat cu cele mai mari sanse la sefia judeteana PSD Prahova, primarul comunei Cornu s-a retras din cursa "la sugestia" lui Liviu Dragnea, presedintele filialei fiind numit tanarul vicepresedinte al CJ Prahova, Bogdan Toader.

"Vreau sa multumesc primarilor care m-au propus si celor peste 90 de organizatii locale care au semnat scrisoarea deschisa prin care imi acordau increderea pentru a conduce aceasta filiala PSD. Va multumesc, dragi colegi, insa acum am datoria sa va explic de cema voi retrage din aceasta cursa si nu voi mai candida pentru functia de presedinte al PSD Prahova. La sugestia domnului presedinte Dragnea, am decis sa las locul unui tanar. Acest partid trebuie sa intinereasca. Am inteles ca daca voi fi ales, voi fi considerat omul lui Adrian Nastase, sau al lui Victor Ponta si chiar al lui Mircea Cosma. Ii apreciez si ii respect pe toti acesti oameni pentru tot ce au facut pentru partid si pentru Romania. Dragi colegi, va multumesc pentru sustinere si dati-mi voie sa le urez succes tinerilor inscrisi in aceasta cursa si vreau sa-l asigur pe noul presedinte de toata sustinerea mea si experienta acumulata in ultimii 25 de ani de politica", a spus primarul din Cornu, Cornel Nanu, citat de presa locala.

"Stimati colegi, poate sunteti indoiti in legatura cu candidatura mea. Va ganditi ca poate sunt prea tanar, poate nu voi face fata. Doar timpul va dovedi. Va spun ca sunt un produs al PSD nu am aparut de undeva din senin. Va cunosc pe dumneavoastra si problemele dvs., de la Azuga la Plopeni, si asa mai departe", a spus Bogdan Toader.

Toader a ramas singurul candidat si a fost votat in unanimitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.