Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea anunţă posibilitatea depunerii unei moţiuni simple pe justiţie

inquamphotos.com / Octav Ganea
dragnea program psd

Partidul Social Democrat ia în calcul depunerea unei moţiuni simple pe justiţie, fiind "foarte grav că un membru al guvernului afirmă public că a minţit judecătorii CEDO", a declarat duminică preşedintele partidului, Liviu Dragnea. 

"Vorbeaţi de cazul Prună. Luăm în calcul serios depunerea unei moţiuni simple (n.r. pe justiţie), chit că nu va ţine cont de ea premierul Cioloş, cum nu a ţinut cont nici de cea de la agricultură. Mie mi se pare foarte grav că un membru al guvernului României afirmă public că a minţit judecătorii CEDO. Ce cred oamenii aceia despre noi? Cum apare România? Chiar dacă este România tehnocrată, cum apare acolo?", a afirmat Dragnea la Antena 3. 

El a avut, totodată, un mesaj pentru miniştrii tehnocraţi: "Să nu uite niciodată aceşti membri ai guvernului, chiar dacă unii încearcă să dea impresia că sunt protejaţi şi că sunt deasupra legii, toată lumea dă socoteală pentru prejudiciul mai mare sau mai mic creat românilor". 

Întrebat ce mesaj are pentru preşedintele Klaus Iohannis, liderul PSD a arătat că şeful statului ar trebui să nu se implice în campania electorală, "ceea ce deja se pare că a început". 

"Să se abţină, ştiu că este greu şi cred că o poate face. Dacă tot vorbeşte de respectarea Constituţiei, cred că fiecare dintre noi ar fi bine să citim şi Constituţia şi deciziile CCR, pentru că toate aceste lucruri se adună la un moment dat pentru fiecare dintre noi, aşa cum se adună şi pentru miniştrii tehnocraţi", a adăugat Dragnea. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.