Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, contrazis de un document din 'valiză' că nu s-a văzut 'de 10-15 ani' cu directorul Tel Drum. Cum l-a dat de gol o vânătoare din 2014

inquam Foto/Octav Ganea
dragnea valiza

Liviu Dragnea a susținut imediat după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, de „peste 10-15 ani, când era consilier judeţean”. Însă, un document dintre cele publicate până acum de Rise Project arată că cei doi au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, adică acum patru ani.

Potrivit documentelor publicate de jurnaliștii de la Rise Project, Liviu Dragnea și Petre Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, alături de alte 12 persoane, unde au fost împuşcaţi 19 mistreţi.

ȘOCANT - Medicul care salvat de la moarte pe Florin Busuioc este ȘOMER - Spitalul din Craiova refuză să îl angajeze

Unul dintre documente este o autorizaţie de vânătoare colectivă emisă pe 4 ianuarie 2014 de Asociaţia de Vânătoare Turris Turnu Măgurele, pentru o partidă care a avut loc în aceeaşi zi. Conform autorizaţiei, echipa de vânători avea dreptul să împuşte 20 de mistreţi, două vulpi, doi şacali, şase iepuri şi 20 de fazani.

La finalul zilei, conform aceluiaşi document, vânătorii uciseseră doar 19 mistreţi din toată fauna la care aveau dreptul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.