Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, declarații înaintea verdictului final în Dosarul Referendumul

liviu dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea se află în fața verdictului final în Dosarul Referendumului. În acest sens, Dragnea a declarat ca are emoții pentru mâine, când Înalta Curte de Casație Justiție (ÎCCJ) se va pronunța în acest dosar, dar a susținut ca este nevinovat și a precizat ca după sentință va vorbi 'mai multe lucruri'.

Întrebat daca are emotii, Dragnea a raspuns: 'Bineînteles'.

Potrivit acestuia, împotriva sa nu exista nicio proba serioasă: 'Eu sunt absolut convins de nevinovatia mea, mi-am sustinut-o cu tarie în toata aceasta perioada. Nici eu si cred ca nici instanta n-a identificat vreo proba serioasa la procuror. Este vorba de un sir de afirmatii, consideratii, deductii, presupuneri si eu sper ca mâine decizia sa fie de achitare'.

Pe de alta parte, întrebat ce va face daca va fi condamnat în acest dosar, Dragnea a afirmat ca nu a raspuns niciodata la aceasta întrebare, din superstitie.

'Stiti bine ce voi face, numai ca n-am vrut sa raspund niciodata la întrebarea asta, din superstitie. Raspunsul e inclus în întrebare. (...) Asa cum în acesti mai mult de doi ani de zile m-am ferit sa comentez si am fost foarte rezervat în comentarii pentru a nu fi acuzat ca influentez justitia - spre deosebire de altii, în frunte cu Basescu, care au tot influentat în cazul asta si care au tot presat - asa voi face si eu, dupa sentinta voi vorbi mai multe lucruri', a spus ministrul, potrivit Agerpres.

Procurorul DNA a cerut pedeapsa cu executare pentru acuzatiile care i se aduc lui Liviu Dragnea în dosarul 'Referendumul', însă nu a formulat un cuantum al pedepsei si a spus ca este atributul instantei supreme sa o stabileascaă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.