Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea desființează teoria lui Iliescu

dragnea iliescu

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Alexandria, dupa criticile lui Ion Iliescu la adresa organizarii Congresului PSD, ca sistemul din partid este ultrademocratic.

"Nu stiu ce-si dorea Ceausescu pentru ca nu l-am cunoscut foarte bine si nu pot sa ma pronunt. Dincolo de ce-si doreste unul sau altul, noi avem o prevedere in Statut care este obligatorie, nu putem organiza alegeri in partid decat cum spune Statutul. De asemenea am constatat cu foarte mare satisfactie in ultimele trei saptamani, din discutiile cu multe organizatii, ca membrii simpli de partid vor sa-si aleaga presedintele, vor sa decida ei. Nu e un sistem comunist, nu are cum, dupa parerea mea este un sistem ultrademocratic, mie mi se pare ca este exercitiul de democratie maxima, peste asta nu mai exista", a declarat Dragnea dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD.

Ion Iliescu a declarat recent ca alegerea presedintelui PSD de catre toti membrii de partid aminteste de Ceausescu. "Sistemul acesta... Ceauşescu încercase cândva să facă un fel de recensământ naţional. Ca toţi să voteze, de la oraş şi sat pentru tovarăşul Ceauşescu. Deci nu ştiu cum anume practic, tehnic se face aşa ceva. De aceea se convoacă congrese, pentru că delegaţii vin cu un mandat din partea membrilor şi deliberează", a afirmat Ion Iliescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.