Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea despre cazul Condrea: Aş vrea să nu mai vedem iar 'Elodia reloaded'

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat de acord, luni, cu faptul că decesul lui Dan Condrea ar putea afecta ancheta în cazul Hexi Pharma. 

"Tot ce-i posibil", a spus Dragnea întrebat dacă decesul lui Condrea va afecta ancheta. "E o situaţie destul de complicată. Până la urmă, toată lumea aşteaptă să se meargă cu ancheta până la capăt şi în cazul dezinfectanţilor şi în cazul acestui deces. Este foarte important să se afle adevărul", a adăugat el, înaintea şedinţei Biroului permanent PSD sector 5, informează agerpres.ro

El a precizat că nu doreşte alimentarea unor "scenarii care mai de care mai năstruşnice". "Aş vrea să nu mai vedem iar 'Elodia reloaded'. E un accident grav, un om care a murit, pentru care familia suferă, prieteni, cunoştinţele. Cred că în mod profesionist, destul de repede, instituţiile abilitate vor face cercetările şi vor afla adevărul", a susţinut el.

Fosta soție a lui Dan Condrea, mesaj misterios despre SRI (FOTO)

Potrivit lui Dragnea, este bine ca orice dezbatere în presă, orice informaţie care apare în presă şi care trezeşte interesul publicului să fie lămurită. "Nu trebuie ca aceste instituţii să aibă ceva de ascuns în afară de cele care trebuie ferite de ochii publicului pe baza legii. Comisia SRI poate să ceară, şi înţeleg că a cerut, şi trebuie să ceară lucrurile astea. Sigur, şi comisia şi SRI se uită în lege şi văd ce pot să facă", a afirmat Dragnea. 

Întrebat cum comentează recentele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora SRI şi-a făcut datoria, Liviu Dragnea a spus că îi este greu că comenteze. "Eu i-am făcut o solicitare, dacă nu greşesc pe 7 mai. A fost o cerere publică prin care am solicitat să convoace de urgenţă CSAT pentru a discuta problemele din sănătate. A reacţionat la două săptămâni. SRI normal că îşi face treaba, dar sunt informaţii care încep să circule, sunt cereri publice pentru a se afla anumite lucruri şi ele trebuie să se afle, pentru că, altfel, se tot perpetuează la televizor, în tot felul de emisiuni, tot felul de specialişti mai mult sau mai puţin pregătiţi, mai mult sau mai puţin bine intenţionaţi, care rostogolesc acest subiect. Şi, până la urmă, opinia publică s-ar putea să înţeleagă exact altceva în afară de adevăr. Şi nu cred că ajută nici ancheta, nici toate lucrurile care se întâmplă", a explicat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.