Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, despre gestul făcut de Iordache cu degetul mijlociu: 'Nu mi-a plăcut, dar și cei de la USR au făcut gesturi și mai urâte' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea conges

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la gesturile obscene arătate de Florin Iordache în plenul Camerei Deputaților, că nu i-au plăcut, dar poate s-a inspirat din opinia președintelui Klaus Iohannis despre plăcuțe jignitoare la adresa PSD, cu care s-a plimbat un român în vară.

"Nu mi-a plăcut gestul. A fost o foarte mare greșeală. Probabil domnul Iordache care, repet, s-o fi inspirat din zicerile domnului Iohannis, care atunci când făcea referire la plăcuțe de înmatriculare a spus, domnule acestea sunt opinii politice. Cred că ar trebui sancționat la fel ca și alți parlamentari, în special de la USR, când au făcut gesturi și mai urâte', a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Liviu Dragnea vrea pace cu Gabriela Firea: 'Eu nu fac nimic împotriva ei' - VIDEO

Președintele PSD a făcut referire la dezbaterea îndelungată din spațiul public, după ce un român a intrat în țară, în urmă cu câteva luni, cu o mașină înmatriculată peste hotare cu numerele M...E PSD.

Florin Iordache a arătat degetul mijlociu în plenul Camerei Deputaților de miercurea trecută. Acesta a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că ... "vi s-a părut. E un punct de vedere".

Ulterior, protestatarii #rezist i-au vandalizat garajul și poarta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.