Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, despre nominalizarea lui Vlase la SIE: Aduce mai multe întrebări decât clarificări

www.max-media.ro
SIE

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, legat de nominalizarea social democratului Gabriel Vlase la conducerea SIE, că aceasta aduce mai multe întrebări decât clarificări, ironizând în acest fel răspunsul similar dat de Klaus Iohannis privind decizia CCR care o vizează pe Kovesi.

"Într-adevăr am primit o adresă, o propunere pentru SIE. Și acum ca să citez un clasic în viață: această adresă aduce mai multe întrebări decât clarificări. O să o citesc până o înțeleg. Poate e nevoie să facem o dezbatere pe această temă, și o să vă comunic", a declarat vineri, Liviu Dragnea la Scoala de vara a TSD potrivit mediafax.

Președintele PSD l-a parafrazat pe șeful statului Klaus Iohannis, care, legat de decizia CCR privind revocarea Laurei Codruța Kovesi, a spus că va citi motivarea până o va înțelege și probabil e nevoie de o dezbatere publică.

Klaus Iohannis l-a nominalizat joi în funcția de director SIE pe Gabriel Vlase, parlamentar PSD.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale.

Postul de director al SIE a fost vacant, după demisia de anul trecut a lui Mihai Ungureanu. La acest moment, SIE este condus interimar de generalul cu patru stele Silviu Predoiu, director adjunct şi şef al operaţiunilor Serviciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.