Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Eu știu că partidul e la 35%.Liderul PSD vorbește despre un plan de înlăturare a Guvernului

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dancila cex

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, referitor la situația partidului în sondaje, că acesta ar fi la 35%. Cât privește Executivul, Dragnea susține că există un plan de înlăturare pentru ca acesta să nu prindă președinția Consiliului UE.

SONDAJ prezidențiale - Iohannis ia potul cel mare. În Coaliția PSD-ALDE lucrurile s-au răsturnat dramatic (document)

"După astă toamnă am avut o discuție cu colegii mei din partid și am zis – domnule, dar credeți că e necesar să îmi dau demisia? Nici vorbă. Am discutat în țară. Am discutat în primăvară. Am avut Congresul în care am întrebat din nou. Am avut mitingul în care am întrebat – mergem înainte împreună. Am avut condamnarea pe 21 iunie. Am întrebat colegii în seara asta. Am zis domnule eu nu cedez, mă las ciuruit, dar nu mă las. Ce a apărut dintr-o dată? Cu sondajele. A venit un coleg care vorbea de niște sondaje, nu știu de unde. Nu a arătat nimeni. Spunea că suntem la 30%. Eu știu că partidul e undeva la 35%, eu sunt sub scorul partidului. Așa eram și când am câștigat alegerile", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat dacă este de părere că există un plan de înlăturare a Guvernului până la 1 ianuarie, Dragnea a spus: "Da, categoric da. El e străveziu, trebuie să pui piesele de puzzle. Preluarea președinției Consiliului UE de către România înseamnă de fapt preluarea de premierul Dăncilă și miniștri, pentru că la Bruxelles s-a decis că Guvernul trebuie să gestioneze asta, nu președintele României. Cu acest guvern intra în 2019 nu mai poate fi dusă minciuna. Înseamnă dorința lui Klaus Iohannis de a avea niște servicii care în continuare să se joace prin justiție, care să amenințe, să șantajeze și să protejeze pe cine vrea el. Înseamnă că rezultatele noastre din programul nostru de guvernare vor fi și mai evidente, dacă e corect spus așa, și poate ajunge în campania electorală Iohannis să le spună românilor – votați-mă pe mine pentru că nu am făcut nimic. În contracandidatură cu tot ceea ce a făcut bun Guvernul. Astea sunt mizele uriașe".

"Este o cursă contracronometru cu acest sistem odios. De ce? Una dintre legile justiției este în vigoare. Mă rog ICCJ spune că nu e în vigoare și acolo trebuie discutat de ce nu o aplică. Urmează să fie trimite codurile penale în Parlament, urmează bugetul care îi deranjează foarte tare, pe Serviciile secrete și pe Iohannis. SPP la fel să nu mai stea nici el în câmpul tactic, pentru că se zbenguie de ani de zile prin Parchete. Dacă ne printe 15 decembrie la Guvernare și toate astea se întâmplă ei au pierdut total meciul", a mai spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.