Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și-a pus economiștii în cap! Viitorul roz pentru milioane de români, făcut zob: 'Nu este posibil așa ceva! Cred că este o neînțelegere'

Inquam Photos
Dragnea Parlament

Economiștii critică dur promisiunile lui Liviu Dragnea, care spune că pensiile se vor tripla. Soluția este absolut incredibilă, spun aceștia. Și ne-ar aduce în situația Greciei. Oricât de populist ar fi, nu poate să spună așa ceva, a declarat Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal. E greu de crezut că se vor face minuni în direcţia asta, consideră și Iancu Guda, preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiar Bancari.

„Nu este posibil aşa ceva! Cred că este o neînţelegere. Poate s-a referit la altceva. În 2-3 ani să triplezi pensia?! Nu e posibil! Oricât de populist ar fi, nu poate să spună că triplează pensiile.”, a declarat Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal, potrivit Realitatea Tv.

Toader, ironii la adresa lui Iohannis după ce a numit un nou șef la DIICOT: 'Apreciem desemnarea, chiar dacă după o lungă perioadă de citire'


Nici Iancu Guda, preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiar Bancari, nu e de acord cu Dragnea. 

„În acest context, să promovezi o triplare a nivelului pensiilor, fără o strategie pe termen lung, nu poate fi sustenabil. Fie vor creşte veniturile, impunând taxe noi sau modificându-le pe cele vechi, fie eficientizează colectarea veniturilor publice, unde România stă foarte prost. E greu de crezut că se vor face minuni în direcţia asta. O astfel de măsură nu e sustenabilă”, spune Guda.

Cristian Păun, profesor de economie la Academia de Studii Economice subliniază că o astfel de promisiune ar putea aduce România într-o situaţie asemănătoare cu cea a Greciei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.