Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea îi amenință pe parlamentarii PSD: 'O să le iau ţigările'

dragnea fumat tigara

Legea fumatului trebuie să rămână nemodificată, a declarat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.  El a adăugat că acest subiect a fost discutat în şedinţa de luni a grupului deputaţilor PSD.

"Am discutat și subiectul acesta ieri în grup. Nu am luat aplauze pentru ce am spus. Eu le-am adus aminte colegilor mei și vă aduc aminte și dumneavoastră că această lege a fost deblocată de mine, după ce fost blocată foarte mult timp. Chiar dacă unii colegi nu au fost foarte fericiți, am spus atunci că este o lege utilă, chiar dacă este o lege dură, chiar dacă o să fie supărați cei care sunt fumători ca mine, trebuie să ne gândim la două lucruri importante: la sănătatea copiilor și a celor care nu fumează și chiar la sănătoatea noastră a celor care fumăm. Poate această lege ne ajută să ne trezim și să ne lăsăm de acest viciu păgubos. Le-am spus că eu nu mi-am schimbat părerea, nu văd de ce trebuie să modificăm legea. În consecință, poziția mea este foarte clară: legea trebuie să rămână nemodificată", a declarat Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla dacă parlamentarii PSD nu vor respecta directiva sa, Dragnea răspuns râzând: "O să le iau țigările." "Această lege nu va fi modificată", a repetat preşedintele PSD.

Declaraţia lui Liviu Dragnea vine în contextul în care în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor se discută un proiect de lege care ar restabili practic situaţia de dinainte de adoptarea legii care interzice total fumatul în spaţiile publice închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.