Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea ÎI RĂSPUNDE guvernatorului BNR şi DEZMINTE un 'boicot' al PSD: 'Senatorii, REZERVE faţă de Isărescu...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mugur Isărescu

Liderul PSD a mărturisit jurnaliştilor că nu va discuta, pentru moment, cu Guvernatorul BNR, ci că va dialoga cu acesta după ce va studia răspunsul pe care l-a primit la scrisoarea adresată Băncii Naţionale. Liviu Dragnea spune că va face public atât scrisoarea primită de la Mugur Isărescu, cât şi răspunsul lui.

Citeşte şi: Ponta, reacţie FURIBUNDĂ la noile modificări ale Codului Fiscal: 'Daddy l-a pus pe Mişa la ANAF să strângă banii pierduţi prin PROSTIILE lui...'

„Nu vreau să intru în dialog deocamdată cu domnul guvernator. M-a sunat ieri să-mi spună că mi-a trimis raspuns la scrisoare. O să o studiez azi şi mâine, pentru că nu am avut timp. Am primit-o aseară, târziu. Va fi făcut public şi răspunsul meu, şi scrisoare dumnealui şi atunci discutăm. Politica BNR trebuie realizată într-un dialog constant cu Guvernul şi Parlamentul. Sunt dispus să discutăm care au fost cauzele pentru care a crescut inflaţia şi ce efecte are.", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea exclude însă un eventual boicot al social-democraţilor, care au decis să nu participe la şedinţa Comisiei Economice, unde Mugur Isărescu dădea explicaţii cu privire la creșterea galopantă a inflației.

"Or fi avut vreun motiv. Ce boicot? Nu boicotăm BNR. O sprijinim de 26 de ani, înţeleg că e stabilitate, fiind acelaşi guvernator. Nevăzând răspunsul la scrisoare şi nefiind lămuriţi cu intenţia BNR, poate au avut ceva rezerve.", a conchis Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.