Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea lansează un AVERTISMENT dur: Ce INSTITUŢIE a intrat în colimatorul liderului PSD - 'Să-şi amintească că şi judeţul Teleorman e important'

Libertatea
Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit vineri şi cu un avertisment voalat, după inundaţiile cu care se confruntă judeţul Teleorman. Liderul social-democrat a mărturisit jurnaliştilor că speră ca Apele Române să îşi aducă aminte că şi judeţul Teleorman este important.

Citeşte şi: Dragnea, REPLICĂ ŞOC la ancheta din Brazilia: 'M-au prins când vindeam portocale pe plajă...' / VIDEO

Întrebat înainte de Comitetul Executiv Naţional al PSD de ce nu se rezolvă situaţia inundaţiilor în judeţul Teleorman, Dragnea a răspuns: "Se poate rezolva. În Teleorman, problema inundaţiilor era mult mai amplă, dar în fiecare an, cât noi eram acolo, şi în perioada 2013-2015 s-au continuat nişte lucrări de îndiguire, în 2016 nu. Am sperat că se întâmplă în 2017. Mai este o porţiune care trebuie îndiguită. Până atunci, o să ne chinuim cu asta".

El a precizat că aceste lucrări trebuie realizate de către Apele Române.

"Au început lucrările din nordul judeţului, dinspre Argeş, şi au trecut de jumătatea judeţului şi acum suntem în partea de sud a judeţului, unde trebuie continuate aceste lucrări. Sper ca Apele Române să îşi aducă aminte că şi judeţul Teleorman e important", a mai afirmat Dragnea.

Citeşte şi: Şeful PSD Vaslui, răspuns HALUCINANT după ce fiul său a fost numit secretar de stat: 'Îl recomandă ce au considerat cei care l-au susţinut...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.