Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, mesaj dur către baroni: de ce nu demisionează el și Ponta

dragnea

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a ținut să transmită un mesaj către baronii care sunt nemulțumiți de faptul că PSD ar dori să despartă funcția de președintele de CJ, de cea de președinte executiv.

Întrebat dacă această diferență între partid și funcțiile de răspundere publică n-ar trebui să înceapă de la vârf, Dragnea a dat un răspuns care a amuzat toată audiența.

Asta cu începutul de la vârf cred că ar trebui să-l întrebați pe domnul Oprișan, că am văzut că specialist în asta”, a spus Dragnea.

În continuare, Dragnea a explicat de ce doar baronii trebuie să își piardă una dintre funcții, în timp ce el și Victor Ponta să rămână atât la partid, cât și la Guvern.

”Referitor la acest subiect, am să discut cu colegii mei. În opinia mea, un prim-ministru care este șef de partid dă mai multă greutate Guvernului și dă mai multă stabilitate Guvernului. Au fost situații în care primul ministru nu a fost șef de partid și am avut guverne fără performanță și fără stabilitate”, a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.