Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Nu am renunțat la descentralizare. Sistemul ocult nu vrea acest lucru

regionalizare

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la Gorj, că nu a renunțat la proiectul ce vizează descentralizare, chiar dacă unii vor doar puterea de la București, pentru ca autoritățile locale să stea "cu mâna întinsă".

Vezi și: Năstase, atac la Dăncilă și Iohannis:'În acest moment din ce văd eu lipsește'

"Unii spun că deciziile se iau la București. Habar n-au. Asta spun cei care nu și cunosc țara, cei crescuți în eprubete politici și laboratoare. Nu știu că viața e la Giurgiu, Botoșani, Bistrița, unde trăiesc oaenni. Am muncit mult cu Vasile Dâncu în 2013 să descentralizăm România. Am avut piedicile întregului sistem. Nu am renunțat la proiect, trebuie să ducă decizia și mai aproape de cocomunități. Nimeni din acest sistem ocult nu vrea acest lucru, el vrea toți banii și decizia la București. Iar comunitățile locale să stea cu mâna întinsă", a declarat Liviu Dragnea potrivit mediafax

Liderul PSD spune că doar cine își urăște propriul popor poate gândi așa.

"PNDL e un proiect conceput de mine alături de Sevil Shhaideh. Programul dezvoltă comunitățile locale. Înseamnă ulițe asfaltate, alimentare cu apă, piețe, baze sportive, bazine de înot. De ce îi deranjează pe ei? Dintr-un motiv foarte simplu. Pentru că vor ca oamenii să trăiască rău ca să sădească semințele urii. De ce își urăsc acești oameni atât de mult conaționalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni e PSD. Ei vor dezbinare. Aduceți-vă aminte că de câte ori au câștigat au câștigat prin dezbinare vorbind numai despre ură și dușmănie. Au ajuns la guvernare și tot ce a construit PSD s-a prăbușit. De ce când am fost noi la guvernare a fost mereu creștere economică? Sunt interesați doar de ei și de stăpânii lor, de cei care îi comandă, care au obligații. Nu vor putea simți românește niciodată. Toți mai vechi mai noi la politică la cheie ai lui Iohannis nu au decât un demers să provoace dezbatere bazată pe ură, dezbinare. De ce? Pentru ca România să fie un stat dezbinat. Numai niște oameni care își urăsc poporul pot acționa așa", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.