Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Nu mai sunt la fel de încrezător că se poate ajunge la un consens în USL

liciu

"Sincer, nu mai sunt la fel de încrezator (ca se poate ajunge la un consens - n.r.). În primul rând, sunt foarte surprins de aceasta atitudine - am înteles ca pâna acum nu am facut nimic în Guvern si trebuie sa vina nu-stiu-cine ca sa ne îmbunatateasca activitatea, am înteles ca sa ne coordoneze, foarte bine", a spus Dragnea, potrivit mediafax.ro.

El a precizat ca social-democratii au ramas surprinsi de faptul ca PNL nu e de acord cu varianta de restructurare propusa de Ponta, aratând ca în PSD nu se înteleg motivele pentru care PNL nu accepta.

"Premierul a spus foarte clar ca înainte de fiecare sedinta de Guvern dumnealui si cei patru viceprim-ministri care reprezinta cele patru partide au o discutie politica în ceea ce priveste oportunitatea actelor normative care se adopta în Guven si nu întelegem de ce nu se accepta", a spus Dragnea.

El a precizat ca Victor Ponta a propus o formula corecta, cu o logica destul de sanatoasa, anume ca fiecare partid sa aiba un viceprim-ministru.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca liberalii nu vor accepta ca PC sa desemneze un reprezentant în functia de vicepremier, precizând ca ar fi o devalorizare a functiei si nu e posibil ca Daniel Constantin sa fie pe aceeasi pozitie cu Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.