Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Ponta candidează pe listele PSD-ului

facebook.com
Dragnea Ponta

Fostul premier Victor Ponta candidează pe listele PSD-ului, iar acest lucru nu s-a mai discutat în Comitetul Executiv Naţional pentru că nu mai era nevoie, a declarat joi preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

"Victor Ponta candidează pe listele PSD-ului. Nu era nevoie (n.r. discuţia în CExN). S-a discutat, nu mai era nevoie să stăm cu mâinile pe sus", a spus Dragnea la finalul CExN al PSD care a avut loc la Murighiol.

Citește și: Dragnea promite că statul va finanţa 10.000 de start-up-uri, dacă PSD va ajunge la guvernare

El a adăugat că a stabilit "demult" criteriile de bază privind întocmirea listelor pentru parlamentare şi a precizat că aşteaptă, în cursul săptămânii viitoare, listele de la primele 20 de judeţe, inclusiv diaspora.

"Criteriile le-am stabilit demult, azi doar am discutat despre un calendar. Le-am spus colegilor mei că până la sfârşitul săptămânii viitoare aştept o jumătate de judeţe, le-am luat exact în ordinea alfabetică să vină să avem discuţia finală pe liste. Dacă nu vor veni până la sfârşitul lunii viitoare o să înţeleg că este un semnal pentru mine să le fac singur. Eu cred că vor veni toţi. Cealaltă săptămână vor veni restul de judeţe, inclusiv Bucureştiul. În prima săptămână vor veni primele cred că 20 de judeţe, plus diaspora, iar săptămâna următoare celelalte 20 şi Bucureştiul", a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a menţionat că nu există o interdicţie ca un preşedinte de Consiliu Judeţean sau primar să devină candidat.

"Este o decizie a organizaţiei judeţene, este posibil să apară astfel de nume. Câte şi care vor fi la ora asta nu ştiu. Când o să am discuţia finală cu fiecare judeţ o să ştiu. Nu foarte mulţi", a adăugat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.