Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, reacţie TRANŞANTĂ după înregistrările publicate de DNA: 'Kovesi să stea cât vrea. Nu vreau plecat pe nimeni...' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea partid

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit cu o reacţie după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a venit cu transcrieri ale unor conversaţii, în replică la înregistrările şocante publicate de fostul deputat social-democrat, Vlad Cosma. Dragnea neagă acuzaţiile apărute în cadrul conversaţiilor şi susţine că nu îşi doreşte eliminarea Laurei Codruţa Kovesi din fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Citeşte şi: Procurorul general, reacţie HALUCINANTĂ la înregistrările care au zguduit din temelii DNA: Ce le-a transmis Augustin Lazăr jurnaliştilor

"A dat DNA stenograme? Nu am citit.Eu nu vreau plecat pe nimeni. Fiecare să plece când îi vine sorocul. Aici nu se pune problema să plece cineva, e o problemă mai gravă. Nu e vorba de cineva care e într-o funcţie, e vorba de o practică urâtă, periculoasă, de poliţie politică. Asta că o vreau plecată pe Kovesi, să stea doamna Kovesi cât vrea.", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a dat însă şi un semnal dur: "Nu or să rămână nelămurite lucrurile privind numirea lui Kovesi".

"O să fie un scandal monstru! N-au vrut să facă chestia asta c-a picat Guvernu’ şi n-au vrut să …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care îi cere schimbarea lui KÖVESI… cu înregistrări, în care discută NEGULESCU la telefon…", se arată în înregistrările publicate de DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.