Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, replică pentru Iohannis: Îmi mențin punctul de vedere

liviu dragnea

Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu modificarea Constituției, așa cum a propus Liviu Dragnea, mai ales în prag de an electoral. Iohannis îi transmite lui Dragnea, cel care voia o discuție cu toate partidele pentru modificarea Constituției, că așa ceva nu se face în an pre-electoral și electoral.

În replică, liderul interimar al PSD a precizat că nu renunță la ideea revizuirii Constituției, acest lucru fiind benefic pentru România, și, chiar dacă se face în 2017, important este să fie acceptate principiile privind comasarea alegerilor.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj pentru Liviu Dragnea: Așa ceva nu se face!

"Am văzut poziția președintelui si o respect, dar eu îmi mențin în continuare punctul de vedere. (...) Nu renunt la aceasta idee. Ca se face de mâine, ca se modifica Constituția anul viitor, că se modifică în 2017, e important să se accepte acest principiu. Noi putem întârzia orice idee, bună sau rea, dar orice lucru bun, dacă se consideră că e bun, dacă se face mai repede are de câștigat România", a spus, potrivit Mediafax, Liviu Dragnea.

Liderul PSD a subliniat că este important ca în România să nu existe alegeri "din doi în doi ani", acesta fiind principiul asupra cărora partidele trebuie să cadă de acord, pentru a iniția un plan de dezvoltare a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.