Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea se plânge lui Schultz și amenință cu boicot

dragneaBruxelles

DragneaSchullzLiderul formațiunii PSD, Liviu Dragnea, a avut miercuri, 27 ianuarie, o întâlnire cu Martin Schultz, Președintele Parlamentului European, din partea PES. Dragnea a discutat cu Schultz despre situația politică din România și i-a prezentat acestuia programul partidului de modernizare și deschidere către cetățeni.

"În acest context, președintele Dragnea a menționat și faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată prin Ordonanță de Urgență, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", se arată în comunicatul social-democraților români.

Reamintim că PSD se opune categoric modificării legislației electorale și mai ales scrutinului în două tururi. Liberalii i-au cerut premierului Dacian Cioloș să emită o OUG de modificare a legii electorale pentru revenirea la două tururi de scrutin în alegerea primarilor. Tot PNL a cerut Avocatului Poporului să conteste la CCR prevederea din legea electorală privind votul într-un tur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.