Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea şi Dăncilă, strânşi cu uşa: Un parlamentar PSD pune condiţii pentru votarea bugetului

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Deputatul PSD Silviu Macovei pune condiții Guvernului pentru a vota proiectul de buget pe 2019: să includă fonduri pentru Autostrada A 8 Iași – Târgu Mureș. Acesta a declarat, vineri, că va depune amendamente pentru această investiție, transmite MEDIAFAX.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să ştii despre testul care detectează gripa în 10 minute

După publicarea bugetului pentru anul 2019, Silviu Macovei, deputat PSD din Iași, a anunțat, într-un comunicat de presă, transmis corespondentului MEDIAFAX, că va veni cu amendamente la legea bugetului pentru a include finanțare pentru proiectul autostrăzii Unirii, proiect pentru care parlamentarii au votat o lege specială în 2018 de finanțare și construire.

„Există, evident, posibilitatea depunerii de amendamente și eu voi fi unul dintre aceia care va susține și vota alocarea de fonduri pentru A8. Cu siguranță toți parlamentarii din toată regiunea de Nord-Est vor vota acest amendament căci autostrada A8 este vitală pentru milioane de români”, a spus Silviu Macovei.

Parlamentarul PSD mai amintește că a asistat personal la discuțiile cu conducerea partidului când au primit asigurări că bugetul pentru 2019 va incluce fonduri pentru autostrada Iași - Târgu Mureș și amenință că va vota întregul buget doar dacă sunt fondurile destinate pentru această investiție.

„Nu vreau să mă antepronunț cu privire la votul meu pentru întregul buget, însă îl voi vota doar cu fondurile prevăzute expres pentru A8”, spune deputatul PSD Silviu Macovei.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de durerile de cap: Trucurile pe care nu le ştiai până acum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.