Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoş Păraru RĂBUFNEŞTE la adresa conducerii TVR: 'Acești politruci au răsuflat ușurați '

dragos patraru

Jurnalistul Dragoş Pătraru acuză conducerea TVR că ar fi putut să găsească o soluţie pentru a difuza în continuare emisiunea sa, însă că nu a făcut mânată fiind de rele intenţii.

Citeşte şi: EXPLOZIV Toni Greblă, despre sesizarea trimisă de Iohannis la Comisia de la Veneţia: 'Document politic'

"Între două meciuri de baschet de-ale acestor copii senzaționali, prezenți la Mangalia - voi scrie duminică despre asta - mai intru pe-aici să iau pulsul. Și tot răspund la mesajele celor care ne întreabă unde ne vor vedea, supărați că tocmai acum emisiunea a fost scoasă de pe postul public.

Și mă gândesc la conducerea TVR, care se simte probabil extraordinar că fix în perioada asta atât de tensionată emisiunea cea mai vizionată a postului TVR 1, Starea nației, nu se difuzează, deși noi suntem sub contract.

Ce-au încercat acești oameni, la ordin politic, în decembrie, au reusit acum. Deși existau destule soluții - mutarea emisiunii pe TVR 2 sau programarea ei la ora 0.00, cu reluare la ora 14.00, de pildă - acești politruci au răsuflat ușurați că un eveniment precum CM de fotbal le-a permis să scoată din grilă anumite producții.

Telespectatorii? Dă-i încolo, ei nu contează. Că nu ei i-au luat de pe stradă și le-au dat serviciu acestor sclavi, nu? Mai ales acum, când Daddy a anunțat că schimbă foaia și va fi mult mai dur cu toți cei care i se opun. Pe românește, am belit-o! Ne așteaptă vremuri grele, fraților! Deși eu cred că astea sunt ultimele zvârcoliri ale unui monstru care a început să moară acum 30 de ani. E trist că acești băieți nu își dau seama că vremea lor, vremea hoților care păcălesc electoratul și călăresc instituțiile statului pentru a se îmbogăți, a trecut.

Vă mulțumim pentru mesaje, pentru grija pe care ne-o purtați. Vă vom anunța din timp ce se va întâmpla cu emisiunea Starea nației. Dacă se va mai întâmpla.

Vacanță frumoasă să aveți", a scris Dragoş Pătraru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.