Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Toni Greblă, despre sesizarea trimisă de Iohannis la Comisia de la Veneţia: 'Document politic'

NewsBV
Toni Grebla

Fostul judecător CCR Toni Greblă susţine că sesizarea trimisă de preşedintele României, Klaus Iohannis, pe Legile Justiţiei către Comisia de la Veneţia nu este una validă. Greblă spune că documentul este unui politic.

Citeşte şi: USR a EXPLODAT după declaraţiile lui Dragnea: 'PSD trebuie dat jos acum de la putere! Îi chemăm pe români alături de noi '

"Aşa – numita Comisie de la Veneţia este formată din experţi independenţi, drept urmare, ei analizează posibila afectare a democraţiei prin legi propuse spre adoptare într-o anume ţară. Din acest punct de vedere,documentul pe care preşedintele l-a trimis la Veneţia trebuia să fie un document pur tehnic. Din păcate, am citit rezumatul acelui document şi este un document politic, nu un document tehnic. Acolo se vorbeşte despre afectarea îndependeţei magistraţilor. Este o afirmaţie generală şi în parte neadevărată. (...) Senzaţia mea, văzând că proiectele de lege sunt adoptate în Parlament şi trimise să fie analizate la CCR şi acum la Comisia de la Veneţia, este că prin aceste procedee preşedintele vrea să câştige timp ca legile de modificare a funcţionării justiţiei să nu intre încă în vigoare",  a declarat Tnni Greblă la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.