Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pătraru face mișto de Liviu Dragnea: 'Pe tata, Dumnezeu să-l ierte, să nu încerci să-l scoți la vot, că te și bate. Treaba ta!'

dragos patraru

Jurnalistul Dragoș Pătraru îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de manipulare privind referendumul. Pătraru susține că prin declarațiile privind punerea copiilor în pericol de existența homosexualilor, Liviu Dragnea manipulează.

"Domnule Dragnea, v-am văzut vorbind la televizor - mă rog, mințind, dar nu ne împiedicăm acum de detalii - despre pericolul care ne paște, dacă îi lăsăm pe homosexuali să formeze familii și să ne fure copiii pe care, vorba aia, doar noi știm cât ne-am chinuit să-i creștem. Ziceați acolo (mințeați, dar de diferență e?) de țări care au legalizat căsătoria dintre oameni și animale. Aș vrea pe această cale să vin în întâmpinarea preocupărilor dumneavoastră și vă spun că ar trebui să se dea o lege prin care să interzicem toate animăluțele de pluș, pentru că ele ne duc pe aceste căi greșite. Găsiți mai jos atât dovada incontestabilă că eu m-am iubit cu animale, cât și confirmarea că mama care m-a făcut (și care ieri a împlinit 65 de ani, să-mi trăiască, mulțumesc!) a aprobat această relație absolut scandaloasă.

Vă mulțumesc, domnule Dragnea, pentru grija pe care ne-o purtați și sper ca în curând să nu mai existe niciun animal de pluș în țara asta! Mă rog, puteți să păstrați unul, două, pentru copila pe care o creșteți cu atâta trudă, domnișoara Irina.

Poporul vă iubește, iscusit conducător! Votăm DA nu doar la acest referendum inutil, ci la orice ne spuneți dumneavoastră!

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată .

Glumeam, Livache. Nu votăm, pentru că nu mergem. Nici eu, nici mama. A, iar pe tata, Dumnezeu să-l ierte, să nu încerci să-l scoți la vot, că te și bate. Treaba ta!", scrie Dragoș Pătraru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.