Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Tudorache, mesaj pentru cetățenii Republicii Moldova după victoria istorică obținută de PAS la alegeri

facebook.com
Dragoș Tudorache

Europarlamentarul, raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Dragoș Tudorache, a venit cu un mesaj pentru cetățenii Republicii Moldova după ce au fost procesate aproape toate voturile.

"Moldovenii au demonstrat că se poate și că au încredere într-un lider de excepție, așa cum este Maia Sandu. Mă bucur că avem această ocazie excepțională de a asista la un moment istoric pentru Republica Moldova, măcinată decenii la rând de indecizie politică.

Drumul Republicii Moldova este către Europa și alături de valorile democratice europene. Urmează multă muncă și mult efort pentru a transforma în realitate ceea ce și-au propus Maia Sandu și echipa ei pentru Republica Moldova.

Dar ea este singura cu suficientă perseverență, încăpățânare și putere de a reuși chiar și atunci când foarte multă lume credea contrariul. Felicitări, Maia Sandu, pentru acest moment, pentru această lecție și pentru că ai sperat până la capăt.

Felicitări tuturor celor care au visat frumos și au mers la vot. Democrația învinge atunci când există speranță", a scris Dragoș Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.