Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoste fără limite: Abby, una dintre celebrele surori siameze, s-a căsătorit

BZI
surori siameze

Gemenele siameze Abby și Brittany Hensel au atras atenția pentru prima dată la nivel național atunci când au apărut la emisiunea "The Oprah Winfrey Show" în 1996. Acum, surorile au atins o etapă importantă în viață: Abby s-a căsătorit informează today.com.

Ulterior, soții Hensel au jucat în serialul de realitate TLC "Abby și Brittany", care le-a arătat conducând, călătorind în Europa și chiar mergând pe un moped. Când emisiunea s-a încheiat după un sezon, Abby și Brittany tocmai absolviseră facultatea cu diplome în educație.

S-au întâmplat multe în ultimul deceniu. Abby, în vârstă de 34 de ani, este acum căsătorită. Potrivit documentelor publice, Abby, profesoară, și Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite, s-au căsătorit în 2021.

Surorile au împărtășit și fotografii de la nuntă pe rețelele de socializare. Cuplul locuiește în Minnesota, unde soții Hensel s-au născut și au crescut.

content-image

Abby și Brittany predau amândouă clasa a cincea în Minnesota.

Potrivit fotografiilor și videoclipurilor de pe pagina de Facebook a lui Bowling, familia se bucură de drumeții în natură, înghețată și și snow tubing. TODAY.com a contactat-o pe Abby pentru comentarii, dar nu a primit un răspuns imediat.

Abby și Brittany sunt gemene dicefalice și împart un flux sanguin și toate organele de sub talie. Abby controlează brațul și piciorul drept, iar Brittany îl controlează pe cel stâng.

"Cum puteai să alegi între cele două?"

Când Abby și Brittany s-au născut, în 1990, părinții lor, Patty și Mike Hensel, au decis să nu facă o operație de separare, considerând-o prea riscantă. La acea vreme, medicii au spus că erau puține șanse ca ambele să supraviețuiască operației. "Cum puteai să alegi între cele două?" a spus Mike, în timpul unui interviu acordat în 2001 revistei Time.

Doar una la fiecare 200.000 de nașteri vii are ca rezultat gemeni siamezi. Aproximativ 70% dintre gemenii uniți sunt de sex feminin, iar majoritatea se nasc morți, potrivit Spitalului de Copii din Philadelphia.

În documentarul "Joined for Life" din 2003, Patty Hensel a declarat că fiicele ei erau interesate să aibă copii într-o zi.

"Probabil că este ceva ce ar putea funcționa, deoarece acele organe funcționează pentru ele", a împărtășit Patty. "Da, vom fi mame", a spus Brittany. "Nu ne-am gândit încă la cum va funcționa să fim mame. Dar avem doar 16 ani - nu trebuie să ne gândim la asta acum".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.