Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drake, Cardi B şi Maroon 5 sunt principalii câştigători ai galei Billboard Music Awards

Drake

Rapperii Drake şi Cardi B şi trupa pop-rock Maroon 5 sunt principalii câştigători ai galei Billboard Music Awards, care a avut loc miercuri seară în Las Vegas, potrivit news.ro.

La gala prezentată de cântăreaţa Kelly Clarkson, şi-au făcut apariţia pe scenă Taylor Swift, care a interpretat cel mai nou single, „ME!” cu Brendon Urie de la Panic! at the Disco, aceasta fiind prima reprezentaţie a ei aici din 2013, grupul k-pop BTS, Paul Abdul, Jonas Brothers, Ariana Grande şi Khalid.

Madonna a creat momentul serii. Cântăreaţa în vârstă de 60 de ani a urcat pe scenă alături de Maluma, pentru a interpreta cel mai nou single, „Medellin”, care va face parte de pe albumul „Madame X” ce va fi lansat pe 14 iunie. Cu o înfăţişare de dominatrix combinată cu pirat, show-ul Madonnei a fost completat de proiecţii şi imagini generate de computer.

Drake a stabilit un record, din punct de vedere al numărului trofeelor - cu 12 -, având în total 27 de premii Billboard. El s-a impus, între altele, la categoriile „Top Artist”, „Top Male Artist”, „Top Billboard 200 Album”, pentru „Scorpion”, şi „Top 100 Artist”.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 a plecat la PRO TV: 'Mă întorc acasă, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!'

Cântăreaţa R&B Carbi B a primit şase, iar trupa Maroon 5, patru.

Piesa „Girls Like You” - Maroon 5 ft. Cardi B - s-a impus la categoria „Top Hot 100 Song”, iar „I Like It” - Cardi B, Bad Bunny & J Balvin - a fost desemnată „Top Rap Song”.

La categoria „Top Rock Song” s-a impus Panic! at the Disco cu „High Hopes”, grupul câştigând un trofeu şi pentru albumul „Pray For The Wicked”. Trupa Imagine Dragons a fost desemnată „Top Rock Artist”, iar cel mai bun turneu rock a fost ales cel al lui Elton John.

Între cei care au fost premiaţi miercuri seară s-au numărat Ella Mai, Ozuna, Luke Combs şi Lauren Daigle, cu câte trei premii.

Mariah Carey a primit Icon Award, pentru întreaga activitate, iar între cei care au înmânat trofee s-au numărat Eva Longoria, Florida Georgia Line, Jennifer Hudson, Jesse Spencer, Julia Michaels, Julianne Hough, Kane Brown şi Olivia Wilde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.