Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO/ VIDEO Dramă imensă la Turda - Șase persoane, între care patru copii, au fost găsite moarte în casă. A fost declanșat planul roșu

ISU Cluj
Turda ISU SMURD

Șase persoane, între care patru copii, au fost găsite moarte, duminică dimineața, într-o casă din Turda, cuprinsă de un incendiu, Autoritățile au declanșat Planul roșui de intervenție, informează mediafax.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din Turda și 2 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineața cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci ambulanțe SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor.

La ora 6.05 a fost declanșat Planul roșu de intervenție.

Unul dintre copii, un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.