Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ în fotbal: Doi jucători de la Newcastle United sunt în stare gravă

www.dailystar.co.uk
Newcastle United

Antrenorul echipei de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, a afirmat marţi că este îngrijorat de starea de sănătate a doi dintre jucătorii săi, testaţi pozitiv la coronavirus, şi care ''nu se simt bine deloc'', scrie AFP.

''Jucătorii şi personalul tehnic au făcut trei serii de teste în ultimele şase zile, toate rezultatele au fost negative, se pare că am trecut peste această problemă. Dar avem doi jucători depistaţi pozitiv mai demult şi care nu se simt deloc bine şi alţi doi angajaţi care sunt încă în stare proastă'', a spus tehnicianul, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: ‘Ticăloși până la capăt!’

Bruce a refuzat să dezvăluie identitatea jucătorilor, dar a recunoscut că este îngrijorat de sănătatea lor, precum şi de cea a celorlalţi doi angajaţi.

"Suntem uşuraţi că nimeni altcineva nu a mai fost testat pozitiv la coronavirus, dar ne îngrijorează starea celor care se luptă încă cu această infecţie'', a punctat antrenorul.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Vin Sărbătorile și cred că ar trebui să fim foarte atenți. Întâlnirile să fie la nivel restrâns’

Newcastle United se află momentan pe locul 12 în Premier League, cu 17 puncte, şi va juca miercuri, în etapa a 12-a, cu Leeds United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.