Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă în Italia: un român a MURIT iar altul e în comă, în urma unui accident rutier TERIBIL

http://www.trevisotoday.it/
Accident rutier Italia, români

Imagini cumplite au fost surprinse în Italia, după un accident în care un tânăr român a murit pe loc, un altul e în comă, iar maşina lor e un morman de fiare, relatează Observator.tv

Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21:30, la Motta di Livenza, în apropiere de Venezia, unde o maşină în care călătoreau doi români a ieşit de pe şosea, s-a izbit violent de un cap de pod apoi s-a răsturnat şi a rămas pe plafon, într-un şanţ.

Citește și: Imagini VIDEO SPECTACULOASE cu momentul în care un avion rusesc Tupolev de concepţie sovietică se prăbușește: două persoane au murit

Şoferul maşinii, un român, I.C., 30 de ani, a murit pe loc, în vreme ce prietenul lui, care era pe locul din dreapta, B.P., 33 de ani, tot român, e în comă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Treviso Today scrie că poliţia italiană investighează circumstanţele acidentului, în condiţiile în care şoseaua era uscată. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, şoferul român a pierdut controlul volanului într-o curbă şi nu a mai putut controla autoturismul.

Citește și: Statul, dat în judecată de un fost deținut: reclamă stresul post-traumatic din cauza șobolanilor prezenți în celulă .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.