Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă în lumea sportului! Ciclistul campion Egan Bernal este în stare gravă: a suferit un accident în timp ce se antrena

CyclingTips

Ciclistul columbian Egan Bernal, câştigător al Turului Franţei în 2019, a suferit luni un accident în timpul unui antrenament pe care-l efectua în ţara sa, a declarat, luni seara, echipa Ineos, informează Agerpres.

Ciclistul, în vârstă de 25 de ani, a fost dus la spital unde a fost pus "sub observaţie" şi este "conştient", a informat echipa, fără a comunica alte detalii.

Potrivit primelor mărturii, câştigătorul Turului Franţei din 2019 şi al Il Giro în 2021, s-ar fi izbit de un autobuz care staţiona, informează News.ro. Potrivit unor surse concordante din Columbia transmise de presa locală, ciclistul ar avea fracturi la femur şi rotulă şi urmează să fie operat.

La începutul acestei luni, Bernal, câştigătorul Turului Franţei în 2019 şi al Turului Italiei în 2021, a semnat un nou contract, pe cinci ani, până în 2026, cu echipa britanică Ineos Grenadiers.

Bernal, care a fost afectat în ultimii doi ani de o problemă recurentă la spate, speră să câştige în acest an din nou Turul Franţei, după ce a lipsit anul trecut de la Marea Buclă.

''Îmi doresc foarte mult să revin în Turul Franţei. L-am sărit anul trecut din cauza Turului Italiei şi simt că a trecut mult timp de la ultima mea participare. Aşa că sunt foarte încântat de ce va aduce acest an. Vreau să revin pregătit foarte bine, cu o echipă bună, să fiu acolo şi să mă bucur de cursă. Am semnat pentru cei mai importanţi ani ai mei. Vor fi cei mai buni ani ai mei şi vreau să petrec această perioadă cu această echipă'', a declarat Bernal într-un comunicat.

Vezi și: Ediţia din anul 2022 a Turului ciclist Italiei va avea startul la Budapesta

Bernal apără culorile lui Ineos din 2018, după ce a părăsit echipa italiană Androni Giocattoli-Sidermec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.