Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ la Beijing: Bianca Andreescu a fost ELIMINATĂ de Naomi Osaka, iar Simona Halep s-a PRĂBUȘIT în clasament

Bianca Andreescu (6 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory din Beijing (China), vineri, după ce a pierdut contra lui Naomi Osaka (4 WTA), scor 7-5, 3-6, 4-6. Rezultatul o coboară încă o poziție pe Simona Halep, în clasamentul WTA, fiind, în acest moment, pe locul 6. Însă, Halep poate ajunge și pe 7, dacă Kiki Bertens câștigă trofeul de la Beijing.

Andreescu și-a adjudecat primul set, scor 7-5, însă a avut emoții, în ciuda faptului că a condus la o diferență considerabilă. Sportiva din Canada a avut 5-1 și a fost la două mingi de a câștiga primul act, însă Osaka a avut o revenire extraordinară, egalând. În cele din urmă, Bianca a închis primul set, după 46 de minute, informează mediafax.ro.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

În setul secund, Bianca Andreescu s-a detașat devreme, conducând cu 3-1, însă a urmat o cădere în jocul tenismenei de 19 ani, iar nipona a a câștigat cinci game-uri consecutiv, trimițând meciul în decisiv.

Ultimul act a avut o desfășurare asemănătoare cu primele două. Andreescu a condus cu 3-1, însă Osaka nu a cedat, revenind din nou în joc. Fostul lider mondial a servit pentru joc la 5-4 și a fructificat a treia minge de meci. Partida s-a încheiat după două ore și 14 minute.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Astfel, Bianca Andreescu și-a întrerupt seria de 17 victorii consecutive în circuitul WTA. Ultima înfrângere data din 25 martie, în optimile turneului de la Miami, când se retrăgea la scorul de 1-6, 0-2, în meciul cu Anett Kontaveit.

Naomi Osaka își continuă seria excelentă pe tărâm asiatic, iar după câștigarea turneului de la Osaka (Japonia), nipona s-a calificat în semifinale la Beijing, unde o va înfrunta pe Caroline Wozniacki (19 WTA).

Citește și: Lovitură pentru TVR! Tribunalul București a luat decizia! Contractul cu Dragoș Pătraru a fost reziliat ABUZIV

În celălalt penultim act din Beijing se vor duela liderul mondial Ashleigh Barty și Kiki Bertens (8 WTA). În funcție de rezultate, Andreescu, aflată acum pe locul 4, poate ajunge pe 5 sau pe 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.