Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ pentru unul dintre cei mai mari pictori români: A fost diagnosticat cu cancer

cancer

Veste cumplită venită din lumea culturii. Unul dintre cei mai mari pictori români trăieşte o adevărată dramă. A fost diagnosticat cu o boală cruntă.

Pictorul roman de 30 de ani Daniel Relenschi a primit o veste crunta din partea medicilor de la Institutul Oncologic din Iasi: are cancer de piele. Pictorul roman de 30 de ani Daniel Relenschi, recunoscut la nivel international pentru unicele sale tablouri 3D si o personalitate activa in campanii pentru salvarea copiilor grav bolnavi, a primit o veste crunta din partea medicilor de la Institutul Oncologic din Iasi: are cancer de piele.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a Tribunalului: Ce se întâmplă cu un apropiat al lui Victor Ponta

Cu toate ca boala este foarte grea si se nu mai poate deplasa din cauza durerilor mari, Daniel Relenschi este un luptator si a afirmat ca diagnosticul primit nu inseamna pentru el sfarsitul, ci inceputul unei lupte, pe care si-a propus s-o castige cu orice pret. "Nu ma sperii de durere, de mic copil am aflat ce inseamna sa suferi, asta din cauza sanatatii precare, dar si din cauza experientelor de viata care au incercat sa ma rapuna. Iubesc munca mea, iubesc oamenii, iar acest lucru ma face sa nu renunt acum la viata pentru nimic in lume. Voi lupta, nu ma voi lasa batut niciodata si, cu ajutorul vostru, voi trece cu bine si peste acest obstacol. In momentul de fata medicii mi-au recomandat radioterapie, care promite sa reduca din durerile greu de suportat si din marimea tumorilor, iar dupa aceea voi urma un tratament in afara tarii, la un spital care s-a mai confruntat cu acest tip de cancer", declara pictorul Daniel Relenschi, conform ProTV.

Citeşte şi: Simona Halep dusă, de urgenţă, la SPITAL: 'E o durere mare'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.